img

Откриха сейфа на Пабло Ескобар, но когато го отвориха не откриха нито пари, нито ценности, а нещо, свързано с България

/
/
/
84 Views

Строителни работници в Маями са направили изумително откритие докато са разрушавали имение на легендарния наркоимператор Пабло Ескобар.

Шефът на компанията Чикън Кичън, Крисчън ДеБердур, който на скоро придоби имота го е разрушил миналата седмица, за да построи ново имение.

Между отпадъците, работниците са открили заключен масивен сейф!

ДеБердур го е предал на специалисти, които да го отворят, без да унищожат съдържанието му, предава Експрес.

За всеобща изненада, вътре не са открити пари, нито ценности. Сейфът е съдържал документи, но само вижте какви!

По непотвърдена информация, в сейфа е имало български зелен паспорт със снимка на Пабло Ескобар с дълга брада!Името на паспорта е Ботьо Стефанов Първанов!

В сейфа е имало и нотариален акт на голям парцел в софийския квартал Драгалевци със собственик-фирма регистрирана в Кипър. Имало е скици и проект за изграждането на огромен комплекс на въпросния парцел –имение и няколко допълнителни пристройки!

Всичко е повече от ясно! Преди да бъде убит, Пабло Ескобар е планирал да се премести в България под фалшиво име, и да живее като цар в тузарския столичен квартал, без никой да подозира кой е той!

Ескобар е убит през 1993 от колумбийската армия. Неговото състояние възлиза на 30 милиарда долара! Ако беше успял да дойде в България, пейзажът в София доста щеше да се промени.

 

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *