Бижута

Пролетните тенденции в бижутата

Красивите, стилни бижута от сребро с блестящи инкрустации винаги са били „слабост“ на нежния пол. Всеки сезон модата на украшенията се променя. А дамите биха желали да се придържат към нея. Кутиите за бижута и цялостните колекции се допълват с нови шедьоври и екземпляри, които правят уникален имиджа на всяка една дама. Ако си търсите накити за пролетта, ние от BeLady ви предлагаме да се запознаете с основните тенденции на този сезон. Сред тях всяка жена ще може да избере оригинални, модерни аксесоари, които да допълнят нейната визия.

Основните тенденции на този сезон

Тази година на мода са много стилове и тенденции в сребърните бижута. Разнообразието варира от семпли и плоски екземпляри до триизмерни, обемисти модели. Основните пролетни тенденции са: сложни накити, разпръснати множество блестящи камъни, геометрични форми, инкрустации с перли, големи пръстени. Такива аксесоари могат да допълнят класическия лик, независимо дали сте с вечерен или ежедневен тоалет.

Ние от BeLady ви съветваме да не се ограничавате до едно или две сребърни украшения. Можете да включите повече на брой бижута и да ги съчетаете по оригинален начин, избирайки внимателно техните форми и стил на изработка. Популярните решения включват няколко пръстена, комбинации от тънки гривни, а също и верижки с различни висулки. Както по-семплите, така и ярките композиции ще бъдат подходящи за пролетно-летния сезон.

Пролетен минимализъм 

Тази година тенденцията е да се носят изящни и елегантни сребърни аксесоари, малки верижки и гривни. Такива модели са универсални. Могат да се носят от дами на всяка възраст. Освен това перфектно се съчетават с различни тоалети. Сребърните висулки могат да бъдат с различна форма. Особено актуални за тази пролет обаче са варианти изобразяващи птици.

Според нас от BeLady, бижута с перли издържани в минималистичен стил ще добавят аристократизъм и изтънченост към вашата визия. Накити с флорални мотиви пък ще засилят вашия чар и елегантност. Ние от BeLady ви препоръчваме да заложите на модели във формата на дървета или цветя. Такива образци въплъщават пролетно настроение, топлина и нежност.

Всяка категория има собствени тенденции

Ако търсите модни сребърни накити и искате да добавите нови аксесоари към колекцията си, обърнете внимание на пролетните тенденции във всяка категория бижута:

  • Обеци. Ние от BeLady ви препоръчваме тази пролет да носите кръгли модели, тъй като са изключително популярни. Диаметър – среден или голям. Удължени образци ще ви донесат допълнителен шик;
  • Гривни. Изберете тънки аксесоари и комбинирайте няколко от тях върху една от вашите китки;
  • Пръстени. За тази пролет няма да е актуално ако носите прекалено много от тях. Изберете няколко елегантни сребърни пръстена и това ще е достатъчно за да бъдете модерни. Обърнете внимание на по-сложни модели, образци, изработени от плосък метал или допълнени с инкрустации под формата на разпръснати скъпоценни или полускъпоценни камъни;
  • Верижки. Верижките и висулките към тях са задължителен елемент от пролетния сезон. Създавайте комбинации от миниатюрни, тънки висулки. Такъв сребърен накит може да бъде самостоятелен аксесоар или допълнение към тоалет, придружен с гривни и пръстени.

Кои шедьоври на бижутата да изберете е въпрос на вкус и предпочитания. Във всеки случай ще бъдете очарователни, защото основната ви украса – това са вашата индивидуалност и естествена красота. А бижутата от благородно сребро ще бъдат тяхно достойно допълнение.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *