Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Невероятен Тест- Избери Си Свещ и Разбери Какво Означава Това за Теб

/
/
/
99 Views

1. ЧЕРНА СВЕЩ

Черното е цвят, който в модерния свят се асоциира със злото или скръбта. Избирайки черната свещ, вие сте силни хора, здраво стъпили на земята. Преживели сте тежка загуба на много близък човек, но винаги пазите паметта му в спомените си. Черното също така показва, че сте уравновесени и не взимате прибързани решения.

2. ЛИЛАВА СВЕЩ

Лилавото се асоциира с голяма физическа сила. Освен това е цвят на мистерията, но и на спокойствието. Запалете си лилава свещ, ако сте неспокойни и имате нужда да потушите нервността.

3. БЯЛА СВЕЩ

Ако сте избрали бялата свещ, то вие сте хора с чиста душевност. Предпочитате да мълчите и когато не се чувствате добре, да се обръщате „навътре“ в себе си. Не обвинявате останалите. Хората около вас често ви повтарят, че излъчвате спокосйтвие.

4. СИНЯ СВЕЩ

Ако си харесахте синята свещ, то вие сте хора на крайностите и категоричните решения. Макар не винаги останалия свят да вижда това, вие сте пламенни, но рядко показвате истинската си същност на хората. За вас коректността в личните отношения е нещо, с което не правите компромиси. Предаде ли ви някой, не се обръщате назад и не подавате ръка.

5. ЗЕЛЕНА СВЕЩ

Този цвят се асоциира с природата и с естествения ритъм на живот. Ако сте привлечени от зелена свещ, то вие сте хора на баланса. Обожавате да прекарвате време навън и с близките си. Приоритет за вас е семейството, работата е просто задължение – влагате точно толкова, колкото се изисква, нито повече, нито по-малко.

6. ЖЪЛТА СВЕЩ

Ако сте избрали жълтата свещ, то вие сте хора, които обичат шума, големите компании и вниманието. Не спирате да говорите, комуникативни сте. От вас струи енергия. Обожавате приключенията и новите предизвикателства. Не се страхувате да експериментирате, а чарът и ентусиазмът ви са заразни.

7. ЧЕРВЕНА СВЕЩ

Вие сте страстна натура. Не можете да стоите на едно място. От вас струи вътрешен огън. Не приемате нищо с лекота, лесно се ядосвате, бързо се успокоявате. Трябва да се научите да търсите баланса в живота и да потушавате пламъците на безпокойството.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *