Belady.bg

Тази 80- годишна баба подлуди цялата мрежа с танца си – вижте (видео)

/
/
/
4 Views

Баба изненада журито и публиката на предаването “Великобритания търси талант“ преди две години. С бурни танци, сложни поддръжки и темпо, на което трудно издържат дори и 20-годишните- този клип ще се помни дълго.

Усмивки, въздишки и бурни аплодисменти получи танцовата двойка Нико и Пади, които журито изпрати директно на полуфинал в шоуто.

Клипът на бабата и по-младият й партньор събра милиони гледания и споделяния в социалните мрежи.

Пади, чието истинско име е Сара Патриша Джоунс, през юли ще навърши 80 години. Тя започнала да танцува, когато била едва 2-годишна. Наложило й се обаче да се откаже от мечтата си да бъде професионален танцьор, когато станала майка за пръв път.

Тя се омъжила за съпруга си Дейвид през 1956 г., когато била на 22 г., но той починал от левкемия през 2003 г. – само две години, след като двамата се преместили да живеят в Испания.

Пади започнала да танцува отново на 69-годишна възраст в бара на настоящия й партньор Нико – целта й била да открие нови приятели и да запълни „самотните си нощи“, както ги описва самата тя.

“Със съпруг и четири деца просто нямах никакво време за танцуване. Когато обаче по-късно в живота ми се отвори такава възможност, попитах децата ми за тяхното мнение. Те казаха само: „Татко би искал да правиш това“, споделя Пади.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *