568465116596113

Избери хавлия и виж какво искаш от живота

1 – Ти си мъдър човек, но забавленията не са ти чужди. Разбира се, не бързаш, защото знаеш, че твоето лято така или иначе ще се случи по план. Обичаш морето, морските гледки и дори това ще ти е достатъчно, за да си щастлив. Дори си представяш как си върху тази плажна кърпа, пред теб се разбиват вълните, а ти слушаш любимата си музика. Да, може и книга или коктейл да имаш в ръката… Преживял си доста бури и затова сега се наслаждаваш на всеки слънчев житейски миг. Не се оглеждаш, но ако при теб се появи интересен човек, няма да се срамуваш… да преживееш нещо изключително.

2 – Обичаш забавленията и ги търсиш съзнателно. Спокойната почивка не е за теб. Бързо ти става скучно. Лятото е щастливо, когато общуваш, смееш се с приятели. Е, по-чувствителен си от необходимото. Рискуваш да понесеш разочарования, но ще ги забравиш бързо. Нищо чудно да си морски знак – Рак, Риби биха избрали кърпа номер 2 и тя ще ги разкрие веднага! Винаги организираш ентусиазирано и рядко нещо се случва по план. Бъди готов за изненади и това лято. Не рискувай с нови познанства, разчитай на хората, които биха те разбрали и приели промяната в настроението ти. Играй с децата на пясъка, те ще те заредят с енергия и за зимните месеци.

3 – Това е кърпата на романтичните натури. Май очакваш нещо да се случи? Търсиш любовни приключения, но ако е възможно – другият да те открие. Ти ще си стоиш спокойно на тази хавлия и ще се питаш къде е. Един съвет – ако искаш това лято да ти се случи нещо – предизвикай го. Пробвай нов спорт, ще ти хареса. Обичай себе си, защото само ти можеш да си дадеш изгрев, залез, море… Любовта е пред теб, радвай се на слънцето. Имаш го тук и сега и е твое.

4 – Приключенци, тук ли сте? О, да, кърпа номер 4 е вашата, открихте я. Може би ще я вземете с вас на кораба и ще отплувате до най-близкия остров. Как бихте искали точно това, нали? И това лято ще срещнете пирати, принцеси, познати и непознати морски обитатели ще станат нови ваши приятели! Със сигурност ще имате най-приключенското лято, защото вие винаги сте част от партито. Придружаващите ви са големи късметлии, защото само вие ще имате смелостта да ги заведете там, където има съкровища.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*