568465116596113

Избери ангелско число и виж какво закодирано послание ще ти изпрати

Избери едно ангелско число и виж какво закодирано послание ти носи!

366- Вашите Извисени Учители, ви помагат да изявите материалните неща от които се нуждаете за Божествената цел на вашия живот. Дали това, означава пари за обучение или начин за вас за да ръководите вашето учение, или лечителска работа, мастерите работят да доведат това до вас. Те искат да знаете, че вие заслужавате да получите тази помощ, тъй като това ще ви позволи по-добре да дадете на други.

 

411-  Ангелите препоръчват точно сега да огледате мислите си. Те ви съветват да поискате нещо, когато сте в портала, който проявява вашите мисли точно в този момент.
 „Помолете ангелите за някаква съществена информация от която се нуждаете точно сега.”

 

533- Тези извисени учители, искат да ви подготвят за една голяма промяна в живота, която е предстояща. Те искат вие да знаете, че те държат ръката ви при тази промяна, и че всичко ще бъде добре. Премете промяната и очаквайте благословия в това.

 

530- Обичайте се най- много от всичко! Само обичащият себе си, може да обикне и другите истински!

 

258- Вашите молитви и намерения са били ясни, силни и безусловни; следователно, очаквайте промяната да дойде по-скоро, отколкото вие сте предвиждали. Не я изоставяйте, когато вашите желания станат истина. Те могат да дойдат по един неочакван начин, така че поддържайте вашата вяра. Говорете често на Бога и молете за потвърждение.

 

700- Браво! Направо от Бог, получавате поздравления за духовната и физическа работа, която вие сте извършили. Вие помагате на себе си, и на много други хора, с вашия сегашен път, и Бог иска вие да продължите с тази чудесна ваша работа.

 

711- Това е потвърждение, че вие сте много добре. Вие сте на правилния път, така че продължете! Това е един знак, че добре сте избрали мислите си, и това би трябвало да ви вдъхнови да се фокусирате дори по-твърдо, върху вашето намерение. Бъдете сигурни да прибавите подходящите емоции на мислите си – например, чувство на благодарност за даровете които вие имате в живота си. Благодарността ще ускори процеса на вашата изява.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*