Belady.bg

Избери пръстен и получи своето напътствие за днес

/
/
/
15 Views

Избери пръстенът, който най- много те привлича именно сега, и получи своето напътствие за деня! Уникален тест, който ще ви даде друга гледна точка за напрегнатото ежедневие!

Ако си избрал пръстен номер1, то ти имаш нужда от почивка. Поемаш много негативна енергия от околните и е време да се освободиш от тези окови. Дай си време за себе си и престани да бъдеш толковасериозен- посмей се на хубав филм или просто забележи най- накрая цялата красота на природата!

 

Ако си избрал пръстен номер2, то ти си абсолютно въвлечен в ежедневните си проблеми и не виждаш нищо друго освен- работа. Седни, почини си и помисли какво те прави щастлив?! Не бъди толкова критичен към себе си и отвори сетивата си за успеха- вглеждаш се в детайлите, но пропускаш цялото!

 

Ако си избрал пръстен номер3, то ти имаш нужда от преоценка на приоритетите. Пусни си хубава музика или просто се срещни със стар приятел- това ще те извади от дупката и ще ти даде да разбереш, че най- важните неща се крият не в благосъстоянието, а в сърцето!

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *