Belady.bg

Мистичен ритуал отключва късмета- безопасен е, но внимавайте- може много да ви провърви

/
/
/
64 Views

Този мистичен ритуал с катинар ще промени живота ви и ще ви върне изгубената надежда. Наследен от нашите баби, той ще ви помогне да накарате късмета ви най- накрая да проработи. Бъдете сигурни, че няма да стане, докато лежите в леглото, така че не се уповавайте на магията или нещо подобно.

Отварянето на късмета се извършва посредством отключващо действие на заключен катинар. Ключът от своя страна също е магически инструмент. Функцията на отварянето се свързва с привличането на щастие.

Ритуалът за отключване на късмета с катинар може да се приложи от всеки. Ако усещате, че нещо в живота ви не върви както трябва, то значи е време да обърнете своя късмет. Подходящ е за всякакви ситуации – проблеми в работата, в любовта или финансовото състояние. Ако нещо в живота ви не е наред – този ритуал е точно за вас.

За ритуала ви е нужен нов кофар. Не използвайте стар, защото е натоварен с чужда енергия. Катинарът се заключва и се поставя под възглавницата. Спете върху нея поне три нощи.

На третия ден вземете катинара и отидете на кръстопът. Застанете мирно и отправете своята молитва. Изпратете своето желание към Вселената.

Помолете я да ви помогне и да ви донесе по-голям късмет в живота. Когато приключите, отключете катинара и намерете река. Ако наоколо няма река, то ви е нужно поне течаща вода. Изхвърлете предмета там, заедно с ключа.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *