Позата, в която спите, разкрива много за вашата същност. А вие как спите?!

 1 Ако заспивате със свити колене на една страна, то вие сте спокоен и надежден човек.

Не обичате конфликтите и не се страхувате от бъдещето. Вие се усмихвате дори на най-неприятната зимна сутрин и може да се адаптирате без проблеми към почти всички промени, които се случват в живота си.

     2 Ако спите главно в ембрионална поза, тогава често чувствате необходимостта да бъдете защитени и разбирани. Спейки по този начин, вие се опитвате да се откъснете от проблемите, с които се сблъсквате в света около вас. Перфектният изхода за вашите таланти и потенциал би било да рисувате картини, да се научите да танцувате или да напишете блог.

3 Ако спите  по корем с ръце, с разтворени крака, то вие сте лидер. Вие сте импулсивни, поемате инициативата и обичате да има ред и в двете – личен и професионален живот. Вие най-вероятно предпочитате   да планирате всичко предварително и не сте фен на изненадите. Имате способност да упорствате и чувството ми за отговорност ще ви помогне да постигнете голям успех.

4 Ако спите по гръб, най-вероятно сте позитивен човек, който обича живота и да бъде в центъра на вниманието. Вие работите упорито и настойчиво, но по рационален начин, предпочитайки винаги да казвате истината. Хората, които спят в тази позиция, често имат много силни личности.

5 Ако спите като войник по гръб, с ръце до тялото , тогава вие вероятно сте сдържан човек, който знае какви са целите ви в живота и целенасочено се стремите да ги постигне. Вие може да сте строг, педантичен и взискателен, но преди всичко изисквате най-много от себе си.

6 Ако спите като чапла, с повдигнат един крак , тогава сте непредсказуема личност, на която вниманието често е насочено към всички видове приключения, докато настроението ви може да се промени толкова бързо, че може да е объркващо за тези около вас. Много често ви е трудно да взимате решения и да направите избор. Като цяло в работата и в живота, имате предпочитания към стабилност, спокойствие и тишина.

Ако спите в различна пози, това е знак, че имате многостранна личност и дори вие не сте опознали себе си изцяло 🙂

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*