568465116596113

Няма и помен от някогашната Деси Слава- вижте как й се отрази бременността и какви ги върши бъдещият татко

Докато бременната фолк звездата Деси Слава търкаля корем и наедряла фигура пред телевизора у дома, младото й гадже – баща на детето й, не спира да купонясва.Боксьорчето всяка нощ вилнее по кръчмите в компанията на свои приятели и различни бръмчалки.

Близки до двойката разкриха пред HotArena, че боксьора я прави лудаДеси Слава е в паника, че ще дойде ден, в който 19 години по-младият от нея Благой, може да я смени със своя връстница. Фолк дивата пръска всичките си пари за Малката Кобра – купи му кола, всяка седмица обновява гардероба му с нови дрехи, а той се скъсва да купонясва със студентки.

Както HotArena писа, Благой Найденов изневерява на Деси със супер мацка – студентка в НСА. Говори се, че интимната и афера била сравнително прясна. Двамата поддържали връзка от около месец. Благой обаче нямал намерение да зареже Деси Слава, а само малко да разнообрази сексуални си живот, гласи клюката. А и защо да го прави, като златната кокошка в лицето на кака Деси ще спре да му снася пари.

И докато за младия татко купонът тече на макс, Деси Слава се вълнува от съвсем различни неща. Певицата е бременна в шестия месец и вече не иска да рискува здравето на зародиша, ходейки по участия, затова прекарва дните си у дома. Бебето й е мъжко и пайнерката ще го ражда с напъване, без цезарово сечение.  Благой първоначално мислели, че ще имат момиче, но очакванията им не се оправдали. Затова двамата са се зарекли да продължат да работят за увеличаване на потомството си, докато не се сдобият и с женско бебе.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*