568465116596113

Вижте Есмер- половинката на Благо Георгиев, преди купищата пластични операции

Най-накрая всички могат да видят как е изглеждала съпругата на Благой Георгиев – Есмер, предипластичните операции.
Футболната съпруга публикува в социалните мрежи снимка от времето, когато е разчитала на естествената си красота и чар. На нея половинката на Джизъса е на около 20 години.

Прави впечатление, че Есмер е била доста чаровно момиче. Но манията на танцьорката даприлича на идол си Анджелина Джоли я праща под ножа няколко пъти. Нейната „пълна промяна“започва през 2013-а, когато печели световна купа по аржентинско танго в Буенос Айрес.

При сравнение на вида й отпреди и сега правят впечатление няколко неща. Есмер със сигурност е променила носа си. Сега той е доста по-чип. Поработила е и върху скулите си. Разликата в устните е огромна. Бюстът също е увеличен. Това е последната интервенция, на която се е подлагала.

Тези операции струват доста пари, но Есмер може да си ги позволи, тъй като е от заможно руско семейство. Жената на Благо явно е наследила любовта си към скалпела от своята майка –Марина. Госпожата изглежда доста по-млада, което не е работа на природата,м а на ловките пръсти на пластичните хирурзи. На някой снимки дори засенчва дъщеря си, споделят по-наблюдателните последователи на двете дами в социалните мрежи, пише „България днес“.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*