Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Песен на Мария- хит в дискотеките по света (видео)

/
/
/
112 Views

Всичко забранено“ на Мария, която излезе преди 3 дни, се радва на огромен интерес и вече е безспорен хит в дискотеките, а меломаните са, меко казано, луди по нея. Певицата на „Пайнер“ за втори път избра да работи с Кристиян Талев – Криско, тъй като е особено доволна от резултатите, които първият им проект „Червеният картон“ пожъна, а именно – присъства в плейлиститите на топ 50 от най-добрите световни дискотеки.

 

Доказателство за това е видео, което показва как в един от най-елитните нощни клубове в Дубай – Bizaaar, Мария и „Червеният картон“ правят фурор. В клипа, както ще видите по-долу, след старта на песента на нашенката, се показва персоналът на заведението, който носи инкрустирани с диаманти бутилки шампанско в ръце и започва да обикаля. Гостите на дискотекта видимо се кефят на българската модерна песен и танцуват, а DJ-ят поздравява с музикалния фон нашата държава, след което поздравът се изписва и на видео стената.

 

Това е голямо признание за Мария и нейната работа с Криско, тъй като в Bizaaar се пускат съвременни стилове музика, които не включват ориенталски ритми или поп фолк. Показва също, че певицата е на прав път с решението си смело да експериментира с жанровете и че напълно отговарят на световните стандарти за хит.

 

В новата й песен от Талев „Всичко забранено“ тя се хвърля в още по-дълбоки води – вкарала е рап и дори рапирането преобладава в по-голямата част от парчето, отколкото пеенето. Мария доказа, че и хип-хоп музиката не може да й се опре, а че е на Ти с R’n’B стила, от Дубай й го признаха черно на бяло.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *