След огромна загуба и дълги години чакане, Любо Нейков ще бъде най-щастливият мъж

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

След огромна загуба и дълги години чакане, Любо Нейков ще бъде най-щастливият мъж

Продуцентът Любо Нейков и съпругата му Гинка наистина чакат второ дете. Новината не е потвърдена от никой от двамата, но колегите им са убедени в това.

Артистът бе изключително лаконичен относно личния си живот. Но нито потвърди, нито отрече новината, че ще става баща за втори път.

„Не говоря никога за личния си живот”, заяви Нейков, а негови колеги отбелязват, че той е доста суеверен и предпочита да си мълчи за такива неща.

Бебе номер две е на път, но и Гинка не обича да говори за това. В момента тя е в отпуска ката проектант и работи от време на време от вкъщи”, издават близки до Нейковата жена.

Според тях, Гинка най-вероятно е в третия месец, защото тя заговорнически крие коремчето. Второто бебе на семейството е желано и чакано от години. За него говорят с любов и надежда, и родителите на актьора.

„Това е най-голямата му мечта, след като Анна се появи на този свят. Ина, дъщеричката на брат му също много би се радвала да си има братовчедче”, разказва баща му Иван Нейков.

Двамата преди години загубиха дете и оттогава не коментират при никакви обстоятелства темата. „ И двамата много обичат децата, но тази тема е табу”, разкриват още близките им.

Голямата им дъщеря иначе е ученичка в елитно частно училище. Преди това тя посещаваше също толкова елитна детска градина. Майка й пък се посветила изцяло на детето и я научила да чете и пише, още преди да тръгне на училище, следвайки метода на Монтесори.

Самата Анна много искала да има голямо семейство. И миналата година си пожелала много сестричета и животни. Съдейки по последните събития мечтата й може да се сбъдне, а за да е сигурен, че с бъдещото бебе всичко ще е наред, Нейков дори нае шофьор на Гинка, който да й помага с покупките, за да не й тежи пазаруването.