Марги Хранова с черен печат за САЩ- Кичка Бодурова писала доноси за всеки БГ певец, отишъл да пее отвъд океана

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Оказва се, че през 2010 г. Марги се опитала да заведе поразения си от тежък инсулт съпруг Кирил Бойчев на лечение в Америка, но тамошните власти я отрязали заради черен печат в паспорта. Това доста огорчило естрадната лъвица, съобщава HotArena.

„Кико беше много зле, Маргарита се чудеше какво да прави. Цялата му лява половина бе парализирана, беше тотален труп, а нашите доктори не знаеха как да му помогнат. Марги се разшета, уреди му прием в клиника в Бостън, беше се разбрала с един професор – невролог да поеме болния”, разказаха пред „Таблоид” близки до фамилията на певицата.

Когато дошло време да се уредят формалностите по пътуването обаче в посолството ги отрязали с новината, че Хранова и съпругът й нямат право да посещават САЩ. Оказало се, че без да знае, Марги от години има черен печат. Певицата получила клеймото по нелеп начин след като колега от бранша я натопил.

„Някой беше писал доноси, че съм правила концерти в САЩ преди близо 20 години. Поводът беше 3 март и изпях пред българската общност в Сиатъл някоя и друга песен. Това не бяха концерти, не бях и заработила кой знае какви велики пари. Пълни глупости. Не че имам желание да ходя отново в Щатите, но това е ужасно непочтено, тъй като потърпевша не съм само аз, а и други мои колеги. Доколкото знам, на Тони Димитрова също й бяха сложили черен печат, пък и с Васко Найденов имаше нещо подобно”, жалва се Хранова.

По думите й е ясно кой е подлият автор на тези доноси, но не може да назове името му, тъй като няма как да докаже злината. В бранша вървят слухове, че Марги е натопена от Кичка Бодурова, която завиждала на всяка колежка, отишла до Америка да пее, тъй като считала САЩ за своя запазена територия.