Вижте истинската причина за влизането на Ваня Щерева в Къщата на ВИП Брадър

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Вижте истинската причина за влизането на Ваня Щерева в Къщата на ВИП Брадър- причината е изненадваща!

Ваня Щерева е поредната съквартирантка в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“, влязла да се резили в шоуто, за да погася борчовете си навън. Писателката имала хиляди левове натрупани задължения към „Топлофикация“, които дори я дали на съд, съобщава HotArena.

Заради непостоянните си доходи Щерева не успявала всеки месец да покрива битовите си сметки и предпочитала да харчи за барове и други порочни удоволствия. Като гръм от ясно небе й дошла призовката от съда, в която сумите, които дължала на топлинното дружество, били още по-големи. Дълговете й набъбнали заради забавянето и адвокатските разходи, които „Топлофикация“ й начислили.

Най-голямото притеснение на Ваня било да не запорират сметката й, в която тъкмо се влели парите от хонорара, който спазарила с продуцентите на сеирджийското риалити. Отделно от ядовете с парното сценаристката на „Под прикритие“ имала проблеми и с ЧЕЗ. Почти всеки месец закъснявала да се разплати и се налагало редовно да й спират тока. Въпреки че е устата,Щерева не успявала да излезе на глава с чиновниците, които пращали техници едва ден след като я поставяли в полеви условия.

Битовизмите непрекъснато се опъвали на интелектуалката, но не успявали да я принудят да си намери редовна работа. Тя все още захлебвала на парче, а нейният с 12 години по-млад приятел финансово не можел да й помага, пише “Ретро”.

Младежът бил в същия бранш и се препитавал като сценарист, но единственото предаване, в което ежегодно го канели, било „Мастър шеф“. Хонорарът му оттам обаче не достигал да се издържа до следващия сезон.

Макар че преди няколко години Щерева обяви война на продуцента на „ВИП Брадър“ Нико Тупарев, сега неговата покана била последната й надежда да изплува над дълговете си. Навремето самата тя е участвала в екипа сценаристи, които движат сюжетните линии в шоуто, но после била сменена с по-свеж кадър.

Истинският крах в отношенията й с Тупарев настъпил, когато той озаглавил един от предходните сезони „Образцов дом“, а Ваня го обвинила, че е откраднал заглавието на неин роман. Тогава писателката се зарече, че никога няма да се отзове на негова покана, но токът и парното изненадващо станали по-важни за нея от принципите.