568465116596113

Гореща 19-годишна танцьорка развежда 37-годишния национал Йордан Минев

Защитникът на „Ботев” (Пловдив) и националния отбор Йордан Минев е подал документи в съда с настояване да бъде разтурен бракът му с дългогодишната му съпруга Ива, научи HotArena. 37-годишния ритнитопковец, който само допреди няколко месеца бе капитан на шампиона „Лудогорец”. Пазарджиклията е взел решение да се разведе с жена си Ива, за да вдигне сватба с настоящата си интимна приятелка – 19-годишната танцьорка Ралица Емилова.

За извънбрачната връзка на Данчо Минев с кръшната мажоретка от Монтана се заговори по-рано тази година, след като футболистът забрани достъпа на официалната си съпруга и на невръстния си син до стадиона на вече бившия си отбор „Лудогорец”. Вместо семейството му, от трибуните го подкрепяше новата му изгора. Във футболните среди усилено се мълви, че именно фаталната Ралица е причина Минев да напусне разградския клуб и да хукне към Пловдив, за да облече екипа на „Ботев”.

„Ралица придума Данчо да се преместят, тъй като според нея в Разград било скучно и пусто. Минев обаче е толкова хлътнал по мажоретката, че изпълнява всичките й капризи. Той разтрогна договора си с „Лудогорец”, макар че при Кирил Домусчиев получаваше двойно по-висока заплата в сравнение с настоящото си възнаграждение в Пловдив”, одумват опитния спортист колегите му. Пак според тях Минев пръснал маса пари по новата си изгора. За нея отишли десетки хиляди евро от премиите, които защитникът заработи в „Лудогорец” при спечелването на ред шампионски титли и участието в турнирите на УЕФА, пише “Уикенд”.

Откакто е с Ралица, Йордан не комуникира с жена си Ива и почти не се вижда с 10-годишния си син Алекс. Разправят, че футболната съпруга не разрешавала на Данчо да се вижда с детето си, а бракоразводното дело щяло да регулира срещите между Минев и наследника му. Футболистът вече се бил примирил с бъдещото решение на съдиите, че родителските права върху сина му ще бъдат присъдени на жена му.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*