Belady.bg

Галена завлякла известна българска дизайнерка с 10 бона- вижте изявлението на Паолина Крушкина

/
/
/
4 Views
Чалга дивата Галена, която се изфука, че е снимала последния си клип в имението на световноизвестния дизайнер Филип Плейн в Монте Карло, се оказа, че е голяма скръндза. Изпълнителката не си е уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина, която изработи прословутото колело с камъни “Сваровски”, чиито педали върти във въпросното видео.

“В началото на лятото в работилницата ми дойде популярният режисьор Павлин Иванов, по-известен като Башмоушън. Каза, че работи по нов проект на Галена. Искали акцента в него да бъде инкрустиран със “Сваровски” велосипед. Башмоушън дойде с едно старо колело и ми възложи задачата да го обсипя цялото с камъчета. Даде ми срок от 3 дни, за да го завърша – всичко на ръка, кормилото, спирачките, спиците. Това е адски много труд, не спах три дни и нощи, постоянно работейки”, разказа Крушкина пред столично издание.

Когато обаче дошъл моментът дизайнерката да получи парите си, от екипа на Галенапрекратили всякаква комуникация с нея. “Не ми вдигат дори телефона. Дори не ми дойде наум, че име от ранга на Галена може да ме измами и да ме завлече с пари, заради което не направихме договор, а си стиснахме ръцете на доверие”, твърди Крушкина.

Според нея реалната крайна цена на подобно колело е не повече от 10 хиляди лева, а не тиражираната вече сума от 100 хиляди. “С екипа на Галена обаче реших да процедирам по друг начин: предложих им да ми платят единствено себестойността на консумативите, около 3000 лева, но в замяна на това певицата да споделя в социалните мрежи, че това велосипед бижу е мое дело. Режисьорът ми даде 1000 лева, които не ми стигнаха доникъде. Извадих от моя джоб 2000 лева за покупката на кристали “Сваровски”, разкрива още Паолина Крушкина.

След като не получила пари за труда си, тя настояла Галена да й върне блестящото колело.“Така или иначе, то е мое произведение и парите, вложени в него, също са мои. Галена обаче отказа да ми го върне и вместо това обикаля с колелото по участия, използвайки го като атракция, и то безплатна”, гневи се с право дизайнерката.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *