Belady.bg

Не е за вярване- вижте колко пари като подарък за сватбата е дала Галена на младоженците Фики и Гюлджан

/
/
/
56 Views

Младата Гюлджан вероятно се е чувствала като истинска кралица, когато е казала заветното „Да” на своя избраник, защото носеше тоалет, достоен за короновани особи. Разкошната кройка бе изпълнена от тюл, шифон и коприна, украсени с ръчна бродерия, дантели и много блестящи кристали.

Булката бе избрала модел с огромен шлейф и прозрачна секси горна част, която е създадена специално за нея. Вместо да обикаля бутиците в чужбина, за да търси сватбени одежди, тя е заложила на българската модна къща, която има бутик във Варна – сравнително близо до родното на Гюлджан Търговище.

Роклите обаче са с кройки и цени, достойни за чужбина, и се продават основно в Холандия, Германия, Италия, САЩ, Русия и Китай, тъй като у нас малко жени могат да си ги позволят. Най-евтината е 3000 лева, а модели като на Гюлджан стигат 7 бона, ако се шият, както са в каталога. Младата госпожа Стораро обаче бе с рокля по поръчка – модел като нейния не фигурира в официалната колекция на фирмата, пише „Уикенд”. „За всяка промяна по моделите правим 30% надценка”, обясниха от модната къща. Това означава, че тоалетът на Гюлджан е струвал поне 10 хиляди, ако не и повече, защото освен роклята включва още було, диадема, чантичка и обувки.

Годежният й пръстен е с огромен диамант, обграден с по-малки камъчета, които също са диаманти. Фики не можа да каже колко карата са камъните в бижуто, което е подарил на любимата си. Златната рокля на кумата Галена пък е била по модел на нейната модна марка, създаден специално за нея. Това разкри мъжът й Галин, който е основен източник на средства за модните изяви на звездата. „Тази рокля си е наша”, с гордост отговаряше той на въпросите от кой дизайнер е тоалетът на жена му. „Обичам сватбите, но предпочитам булката да не съм аз” – така певицата отговори на въпроса дали смята и тя да последва примера на колегата си Фики и да сключи брак с мъжа си Галин.

Той пък допълни: „Ако Галена ми предложи, бих се оженил за нея, но досега не го е правила”. Кумовете мислели да изненадат младоженците с подаръка си. Сериозно смятали да им докарат автоматична пералня „Перла” от култовия модел „05”, популярен в годините на късния соц, но не успели да намерят достатъчно запазена. После обаче се отказали от тази шега и се спрели на класическата „финансова инжекция”, от която смятали, че младите Стораро имат най-голяма нужда в момента. Според запознати, кумовете са се отчели с 20 000 лева в плик. Дни преди сватбата Галена и Фики пуснаха пореден свой дует – „Изневериш ли ми”.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *