568465116596113

Вижте кой е новият на Деси Цонева- женен мъж с две деца, близките му не могат да повярват

Гаджето на журналистката Явор Стефанов има две дъщери тийнейджърки и красива жена

Никой не може да проумее какво е харесал Явор у тази уруспия Деси Цонева?! Такава красива и добра жена си имаше – слънце! Двете му дъщери още не могат да му простят“, цъкат с език близки до семейството на издателя Явор Стефанов – гаджето на Деси Цонева.

 

От доста време насам връзката на Цонева с тайнствения мъж предизвиква любопитството на медиите, като единствено ние успяхме да се доберем до ексклузивна информация и снимки от личния му живот. Разследване на HotArena установи, че шефът на издателствата „Анубис“ и „Булвест 2000″ има две дъщери – Андреа и Вероника,както и бивша жена, на име Албена, която е медицински работник. По непотвърдена информация, Явор Стефанов все още няма официален развод с Албена.

Близките и приятелите на издателя са в потрес от връзката му с щерката на тв водещия Димитър Цонев. Те недоумяват как може да зареже семейството си и красивата си съпруга заради Цонева, на която й се носи скандална слава.„Като омагьосан е!Сякаш му е направила магия,не е на себе си. Върви й по акъла, а тя е много луда – пълна негова противоположност“, изумени са негови авери.

Най-шокирани обаче са дъщерите на Явор. Голямата Вероника не иска и да чуе за татко си, срамува се от връзката му с журналистката, която смята за уруспия, разказват запознати. Малката Андреа, или Деа, както я наричат приятели, е по-благосклонна, макар че също отказва да се запознае с любовницата на татко си.

В началото на годината Явор заведе Деа на екскурзия до Атина, за да си стоплят отношенията. С тях бе и семейството на известния кулинар Иван Манчев, с когото са най-добри приятели. Децата на шеф Манчев и Деа също са си много близки. Вероника обаче е непоколебима.

Момичето е в деликатната тийнейджърска възраст и тежко приема раздялата на родителите си. Има проблеми в училище и майка й трудно се оправя с нея, разказват близки до семейството.

Самата Албена пък приема по-ведро създалата се ситуация, вероятно за да не нагнетява излишно напрежение. Според запознати, жената на Явор тайно се надява аферата му с Деси Цонева да е просто „криза на средната възраст“и скоро да се върне при семейството си. Засега обаче такива индикации няма.

Цонева и Явор са като скачени съдове, навсякъде са заедно, като Деси дори е обсебила приятелите му. Тя често се хвали в социалните мрежи с общите им снимки от екзотични почивки, но прикрива лицето му с анимирани котенца. Издателят пък не спира да я обсипва с подаръци, макар според запознати да има сериозни финансови проблеми.

Между другото, справка в търговския регистър показва, че от няколко години насам Явор Стефанов не е управител на „Булвест 2000“ и „Анубис“, а само съдружник. Колеги на издателя се шегуват, че Цонева тотално ще го разори.

Припомняме, че Деси Цонева бе омъжена за Янчо Таков-младши, от когото има син. Двамата се разведоха след бурни скандали и обвинения в наркозависимост и алкохолизъм. Докато беше в Къщата на „ВИП Брадър“ 2016, Цонева в действителност често прекаляваше с чашките и се представи в не особено добра светлина.

Facebook Comments

loading...
Next: Вижте причината за раждането на Слави Трифонов- майка му разкри как се е появил на бял свят

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*