Belady.bg

Цеци Красимирова си гарантира бъдеще в лукс- захвана най-горещия бизнес в Испания

/
/
/
7 Views

Фаталната манекенка Цеци Красимирова най-накрая е намерила занимание, което ще храни нея и дъщеря й Джудит до дълбоки старини. Синеоката красавица е влязла с гръм и трясък в бизнеса с торове, които са предназначени за отглеждане на марихуана. В Испания, където от години живее брюнетката, в момента това е един от най-обещаващите сектори и носи баснословни приходи.

Когато започнала своето начинание, Цеци имала късмет да се запознае с някои от светилата в областта. Именно те я насочили кой продукт да избере да дистрибутира в Барселона и околността. Не се лагало да влага огромни средства в бизнеса си, а само да създаде стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага най-добрия продукт за отглеждане на марихуана, пише “Уикенд”.

Самата манекенка се запалила много по идеята. Дори лично започнала да градинарства, за да следи как се развива едно растение без чудодейната смес за супер растеж и когато е поливано редовно с нея. В двора на дома си посадила доста храсти и с тяхна помощ отбелязвала прогреса на продукта и неговите качества. Някои стигали по няколко метра височина, а реколтата им била впечатляваща с качеството си.

Синеоката бивша изгора на Гонзо и фатална играчка на Косьо Самоковеца добре осъзнавала, че употребата и отглеждането на марихуана ще стават все по-популярни в следващите няколко години и от рано се опитвала да вземе позиции в тази ниша.

Тя не бърза да събира плодовете на труда си, а здраво се е захванала първо да се утвърди в бранша. За целта манекенката обикаляла непрекъснато всякакви панаири и форуми, на които се запознавала с нововъведенията в областта, обменяла опит с фермери и потребители на марихуана, за да е в час с материята, която се радвала на истински бум.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *