Belady.bg

Сузанита продължава да скандализира- вижте какъв татус си направи едва на 14 години

/
/
/
16 Views
Малолетната старлетка Сузанита, която няма търпение да порасне, продължава да скандализира с изцепките си.

Едва 14-годишна, изпълнителката на „Луцифер и Буда” направи първата си татуировка. Осмокласничката е изписала на лявата си китка имената на родителите си Шенай и Орхан.

Сузанита побърза да се похвали с татуировката си, публикувайки снимка в социалните мрежи, а кадърът ведната отприщи поредната вълна от упреци към тийнейджърката. Тъй като у нас татуирането на лица под 18 години е забранено, рисунката била направен със съгласието и присъствието на майка й Шенай.

Само преди 2 месеца шлагерният изпълнител Орхан Мурад заяви пред тв водещата Диана Любенова, че е забранил на дъщеря си да си прави татуси. За поставянето на силикон и други подобрения бил още по-категоричен.

„Аз й казах: „Забранявам! Като станеш на 18 години сама ще си решиш”, призна през лятото изпълнителят на баладичния хит „Хиляди слънца”. Незрящият музикант великодушно махнал с ръка, когато научил, че дъщеря му е увековечила името му до това на майка си на ръката си. Орхан се успокоил, че поне не направила с мастило някоя рисунка, за които да съжалява след година-две.

Иначе родителите на отраканата Сузанита я описват като „много добро дете”, което ходи на училище, рядко излиза и винаги има желание да помага на хората. Признават обаче, че вече от година и половина пуши. Били убедени обаче, че тя скоро ще се насити на цигарите и ще ги спре.

Амбициозната блондинка се развихри още преди 2 години, когато едва на 12 скандализира пуратаните с разголените си снимки. Орхан Мурад оправда разкрепостените кадри с обяснението, че Сузи карала бурен пубертет, но иначе била добро момиче. Той дори заплаши медиите със съд, че демонизират детето му, а майката Шенай се оплака, че заради атаките срещу невръстното момиче, туморните й маркери отново са се повишили, предават от Уикенд.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *