Синът на Дани Златков влезе в Къщата на ВИП Брадър и помоли баща си да не се прибира вкъщи- вижте какво каза детето по повод поведението на татко си

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Синът на Дани Златков влезе в Къщата на ВИП Брадър и помоли баща си да не се прибира вкъщи- вижте какво каза детето по повод поведението на татко си!

Футболистът Даниел Златков, който се подвизава в любовното гнездо на „ВИП Брадър“, е пред развод със съпругата си Агнес. Това стана ясно от разказ на светското перо Антон Стефанов пред Нова телевизия. По думи на журналиста, 7-годишният син на спортиста, известен още като българския Роналдо, го помолил да не се прибира вкъщи.

Тъй като всяка събота децата на съквартирантите имат достъп до Къщата в Нови хан, малкия Марио отишъл и заявил на баща си: „Ние с майка знаем какво си правил преди „ВИП Брадър“. Златков побързал да обясни на Стефанов, че става въпрос за недоразумение. Преди да влезе в риалити формата, Даниел е засечен от приятелка на съпругата си в компанията на две момичета.

Той твърди обаче, че това са негова братовчедка и нейна приятелка и помолил журналиста да обясни това, когато излезе. Факт е обаче, че след ергенското парти на Дани Петканов, някои от съквартирантите порицаха фриволното поведение на футболиста с поканените стриптизьорки. Златков и Агнес си казаха заветното „да“ през 2013 г. Освен сина си Марио, семейството възпитава и 2-годишна дъщеричка – Адриана.