Актрисата Елена Петрова тъне в мизерия- бившият й мъж спря да плаща ипотеките й, ЧСИ обяви на търг имотите

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Звездата от комедийния сериал „Ние, нашите и вашите” Елена Петрова е станала кожа и кости. В сряда по обяд къдрокосата актриса бе забелязана да минава покрай сградата на „Пирогов”. Тя наистина е критично слаба! Въпреки мрачното и дъждовно време, тя бе дегизирана с тъмни слънчеви очила. Компания й правеше нейният син Александър. Покрай семейните си проблеми с бащата на близнаците си фаталната красавица Елена е отслабнала драстично, видяха папараци на “Уикенд”.

Близки до Елена споделят, че причина за повехналия й вид не били само диетите, а и раздялата с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Двамата многократно даваха шанс на брака си, в името на децата си Изабела и Александър, но в крайна сметка се разделиха. Грижите и притесненията на актрисата, останала без дебелия портфейл и солидните банкови сметки на бившия си съпруг очевидно са докарали до депресия красавицата.

Още преди 2 години Елена бе нападната от бирници, които запорираха имотите й до Южния парк. ЧСИ обявиха на публичен търг апартаментите, които Петрова бе получила като сватбен подарък от гръцкия богаташ. След развода, Фотилас спрял да плаща вноските по ипотечните кредите, а актрисата, която се нагърбила с отглеждането на порасналите си тийнейджъри все по-трудно свързвала двата края.