Belady.bg

Какво се случва с актрисата Теодора Духовникова- припадна пред десетки свидетели и спешно я отведоха в болница

/
/
/
30 Views

Актрисата Теодора Духовникова припадна по време на представление в Народния театър.Звездата играеше в постановката „Ръкомахане в Спокан”, когато внезапно й прилоша и се наложи спешно да я изнесат от театъра.

Точно по време на сцената, в която връзват за парното Теди и колегата й Леонид Йовчев, на красивата актриса й прилошало. Колегата й веднага усетил, че това не е режисирано от Явор Гърдев и моментално я изнесъл на ръце зад кулисите, разкриват присъствали на инцидента.

Оставали още около 15 минути до края на постановката, но зрителите така и не видели финала. Лео излязъл след около 30 минути и обявил, че представлението няма да продължи, за което се извинил.

От Народния театър потвърдиха неприятния инцидент и обявиха, че следващите две представления на пиесата падат от програмата. А точно за превъплъщението си в ролята на Мерилин Теодора Духовникова получи през 2012 година Аскеер за поддържаща женска роля.

Като причина за припадъка от театъра посочиха преумората на звездата. Теди почти не се спира–както в театъра, така и със снимките на новия сериал „Дяволското гърло”. А преди броени дни излезе и игралния филм „Вездесъщият”.

Въпреки че й е предписана почивка, Духовникова отказа да пази леглото и да почива. Само дни след инцидента тя сподели снимка във Фейсбук, с която обяви, че се връща отново на работа.

Обратно в театъра!!! С Дарин Ангелов и Христо Петков. Братчета и сестриче. Малко се смеем, но не ни е до смях. Трябва да се разделят тука едни милиони …работа трудна и доста тревожна…. Пиесата е „Лисичета”, премиерата — през декември! ”, сподели тя.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *