Belady.bg

Спомняте ли си Галя от “Каризма” – вижте къде с подвизава и успя ли да пребори финансовите проблеми

/
/
/
38 Views

Спомняте ли си Галя от “Каризма” – вижте къде с подвизава и успя ли да пребори финансовите проблеми?! Тя беше затънала до уши в дългове и светските клюкари непрестанно я засипваха с присмех относно неуспялата й кариера, дрогата и паричните й проблеми.

Галка от Каризма от известно време се подвизава в Лондон. Бившата половинка на известния дует с Миро е скъсала завинаги с пеенето. Тя се е отдала на новата си професия. Която била много доходна.

Галя, която имаше ангелски глас станала hospitality manager. Не иска повече да се занимава с музика и пеене. Единственото, което й напомня за старата професия е новото й гадже. Което било барабанист.

Тя живее с любимия си на семейни начала още от самото начало на любовната им връзка. Някои разправят, че било от интерес. Но други смятат, че е от любов. Защото в последно време бившата певица редовно наливала средства в семейния бюджет. Тъй като на работата си била ценена и заплатата й била много висока. Даже за стандартите на Острова й плащали отлично.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *