568465116596113

Николай Бареков пусна своя снимка, на която мнозина могат да завидят (снимки)

Николай Бареков пусна своя снимка, на която мнозина могат да завидят (снимки)

Журналистът, който редовно пуска по някоя сензация или разкритие за бившите си колеги се хвали, че на 45 години е висок 2 м, тежи 112 килограма и има обиколка на бицепсите 48 см. И настина на снимката се вижда, че Бареков прилича на плейбой. Редовно тренира във фитнес залата дори когато е ангажиран в Европейския парламент в Брюксел или изпълнява мисии по света.

Николай Бареков се показа от фитнес залата. Евродепутатът демонстрира перфектна си форма. Той зарадва почитателите си, които не са съвсем много с идеалните си мерки. Въпреки, че стана баща за трети път нито работата му като депутат, нито семейните му задължения му пречат да поддържа мускули, на които могат за завидят не един или двама младежи.

В свое интервю евродепутатът нападна остро българските политици. Николай Бареков ги критикува, че повечето от тях са се ояли и са се сдобили с шкембета, предават от blife.bg.

В българската политика преобладават политици с наднормено тегло, придобито от злоупотребяване с храна и спиртни напитки, пише евродепутатът. Те дават много лош пример на младите. Би било добре да се замислят и вместо да се търкалят в леглата си до девет часа да ходя в тренировъчните зали и да спортуват.

По-добре ще е вместо да се показват по телевизионните студия в сутрешните предавания да влязат във форма. Е, поне за тези свои критики Николай Бареков е прав. Наистина на хората им писна от ояли се с храна и власт народни избраници.

Facebook Comments

loading...
Previous: Мелания Тръмп абдикира от “поста- първа дама”- вижте кой я замести (снимки)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*