568465116596113

Пълно безумие- българин си направи селфи през прозореца на движещ се влак- от БДЖ Категорични: “Цяло чудо е, че е жив!”

Хиляди потребители на социалните мрежи са шокирани от кадър, който обикаля интернет пространството. На снимката мъж се е подал от движещ се влак и си прави селфи. Екстремният кадър е на българин. Той е публикуван в профила на Balkan Beast, където търсачът на силни усещания редовно публикува такива фотоси и клипове.

“Кой каза че БДЖ-то е скучно?”, е написал Balkan Beast към публикацията си в социалната мрежа. Специалисти твърдят, че е цяло чудо, че мъжът е жив и, ако селфи стикът е бил вдигнат малко по-високо, селфито е можело да бъде фатално за него. Снимката вече има близо 3000 харесвания, а коментарите отдолу са доста полюсни.

Някои потребители смятат, че мъжът разчупва скучното ежедневие, а други се дивят на безразсъдната постъпка:

“Браво! Благодаря ти, че внасяш поне малко разнообразие и емоции в иначе така еднообразния ни живот.” “Велик си! Браво! Герой! Гордей се с постижението си, то е неповторимо и гениално! Как би могъл да надминеш това? Може би, легнал на линията със стика, влака идва и снимки, снимки, сним……”

“Трябва да има към снимката текст: Деца не правете това..!” “Следващият път от покрива! Скоро не сме слушали за идиоти изпържени от ток докато си правят селфи на Локомотив!”

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*