Belady.bg

Помните ли Станимир Гъмов?!- актьорът потъна в неизвестност-вижте какво се случва с него

/
/
/
16 Views

Помните ли Станимир Гъмов?!- актьорът потъна в неизвестност-вижте какво се случва с него, след като го изритаха от Кукления театър в София…

Станимир Гъмов цял живот ще споменава с добро Христо Стоичков, след като легендата на родния футбол му оказа помощ в изключително тежък за него момент. Последните месеци кукловодът е на ръба на фалита, след като бе позорно изритан от Столичния куклен театър в София, а с това секна единственият му, макар и мизерен, доход.

43-годишният актьор бе освободен от щат това лято, след като ръководството на театъра вече не можеше да си затваря очите за системните му нарушения. Колегите на Гъмов дълго време прикривали безчинствата му. Бившият участник във “ВИП Брадър” cтaнaл жepтвa нa останалите театрали, ĸoитo ca ce oпълчили нa cвoeвoлиятa мy. Те докладвали на управата, че много често той закъснява за репетиции или въобще не идва.

Чашата обаче преляла, след като на няколко пъти обявени в афиша на театъра пpeдcтaвлeния били пред провал заради отсъствието на Станимир.

Обикновено причината за това бил алкохолът. В артсредите не е тайна, че веселите напитки са слабост на талантливия театрал открай време. Допреди да участва в риалити формата за звезди положението някак се търпяло, актьорът си пийвал, но се държал като професионалист и никога не си позволявал да се яви, лъхащ на алкохол, в театъра. Положението обаче станало непоносимо след участието му във “ВИП Брадър”, където Гъмов се влюби безпаметно в чалга дивата Преслава. По-миналата пролет на няколко пъти актьорът отишъл на работа във видимо нетрезво състояние.

“Преслава му изяде хляба. Но и той, горкият, как може да е толкова наивен да си повярва, че между тях може да има нещо повече от игричките, които сценаристите на „Големия брат“ разиграваха помежду им? Гъмов се срина окончателно и започна стремглаво да върви към дъното, когато след шоуто Преслава тотално му обърна гръб”, разкриват театрали.

След уволнението от Кукления театър Гъмов почукал на няколко директорски врати, но отвсякъде му отказали работа.

Останал без пукнат лев и отдавна похарчил хонорара си от “ВИП Брадър” за гуляи и запои, актьорът се принудил да освободи квартирата си в София и се прибрал при роднините си в Стара Загора. Въпреки че е местен кадър, и в Драматичния театър в Града на липите не го приели в състава си заради пълния щат.

Глътка въздух изпадналият във финансов колапс куклен актьор си поел благодарение на Христо Стоичков. Камата наел Станимир за водещ на грандиозното футболно шоу, което разтърси Стара Загора миналия месец. На стадиона под Аязмото футболната легенда доведе Дрийм тима на Барселона, който се изправи срещу неговия звезден състав в шоумач. Според всичко знаещи заралии носителят на “Златната топка” се отплатил щедро на Гъмето, като му пратил 2 бона хонорар, за да подгрява публиката преди и след двубоя, и на полувремето.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *