Belady.bg

Помощничка на ВИП диетоложката Енджи Касабие: “Храната се приготвяше в нейната кухня с остатъци от хладилника”- вижте какво разкрива още

/
/
/
21 Views

Помощничка на ВИП диетоложката Енджи Касабие: “Храната се приготвяше в нейната кухня с остатъци от хладилника”- вижте какво разкрива още..

“Диетичните” манджи се готвят с евтино олио и бяла захар в квартирата й, твърди служителка на ливанката Поредната измамница се оказа 25-годишната диетоложка Енджи Касабие, която “стопи” Стефан Данаилов, Азис, Гала и Рени. След като ливанката си направи масирана реклама по всички медии и млади и стари хукнаха да свалят кила по нейния метод, ръсейки се със солидни суми, грозната истина за чудотворното отслабване лъсна! Бивша служителка на Енджи разкри тези дни, че дейността на дипломираната диетоложка е пълна измама.

“Аз готвих за всички поръчки на храна заедно с приятеля й, който е грък. “Кухнята”, в която се приготвяше “страхотната гурме храна”, беше всъщност домашната кухня в квартирата им в Бояна. Стара печка, фурна, която удря ток, абсолютно никакви условия за работа”, разказва помощничката на Касабие.

Ето какво разкрива още тя: “Всичко беше тотална импровизация, от типа “ако мине номерът”. Много от нещата се пържеха в обикновено олио, недостигаше храна, порциите се правеха импровизирано, каквото беше останало в хладилника. Десертите се приготвяха с обикновена сладка сметана, захар”, твърди доскорошната дясна ръка на ливанката, подвизаваща се с никнема AliAngel във форума на bgmamma.

Преди разкритието Енджи твърдеше, че готви за пациентите си със специален зехтин екстра върджин “с нула процента мазнини” и морски продукти от Гърция, а специалният див ориз внася директно от Китай. С това си оправдаваше високите такси, които събира от закръглените българи.

“Когато зададох въпроса: “Защо лъжете хората и как може да им пробутвате такава храна за уж диетична”, гаджето на Енджи с ехидна мошеническа усмивка казваше: “Абе, спокойно, Енджи ще им дава билки по-дълго време”, разказва доскорошната й помощница.

Въпросните “магически билки” изпращал от Ливан бащата на красивата шарлатанка и тук ги сипвали в евтини пластмасови шишенца и ги продавали под формата на сокчета. Неслучайно на етикетите не пише нито какво съдържат, нито кой е производителят. Цената им обаче е достойна – 15 лв. бутилчицата, освен това не можеш да си купиш 1-2, а по 10 наведнъж – такава била дозата. “Соковете са с гуарана и единственият им ефект е потискане на апетита, нищо друго”, категорична е дама, пробвала ефекта им. За да отслабнете по метода на Енджи обаче те не са достатъчни.

Прегледът и изготвянето на индивидуален хранителен режим струват 50 лева. За ежедневното меню, което ти носи лично шофьорът на Касабие, броиш пък от 35 до 70 лева в зависимост от блюдата. Омаяната ливанка, която твърди, че започнала да учи медицина едва 13-годишна, явно има достатъчно пациенти, тъй като може да си позволи солидна реклама. Според бившата й асистентка всичките изяви на Енджи по медиите били платена реклама. Нищо чудно да е дала пари на ръка и на ВИП-пациентите си, сред които певицата Рени, тв водещата Гала, костинбродският славей Азис и даже Стефан Данаилов, който свалил цели 30 килограма. Ламбо обаче се оплака тези дни, че диетата на Касабие му е взела здравето: “Миналата година направих поредната диета, защото много бях напълнял. Махнах 20 килограма и исках още, но организмът ми спря, не позволи повече да свалям.

И много странно – не се почувствах по-добре. Започнаха всякакви болки – крака, гръб”, разконспирира я бившият министър.

На ухо… Запознати твърдят, че Касабие си е наела момиче, което получавало пари само за да следи по интернет форумите и да пише за положителното въздействие на диетата й. Девойката се регистрирала с различни псевдоними и обяснявала как магически е свалила по 10-15 килограма за два месеца, след като е започнала да спазва режима на ливанската магьосница.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *