Спомняте ли си чалга изпълнителката Мира?!- тя спря с пеенето, но вижте какъв бизнес върти

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Може би повечето от вас си спомнят за една от първите чалга изпълнителки на Пайнер – Мира. Най-големият й хит е дуетното парче с Милко Калайджиев – „Хей, малката“. Колкото бързо изгря обаче, толкова бързо и залезе нейната звезда. След като приключи договора й с димитровградската музикална компания, Мира се опита да продължи своята кариера при конкуренцията в Ара мюзик, но и там не пожъна особено големи успехи.

Днес Мира се занимава със собствен бизнес, но голямата й страст са казината! Тя често може да бъде забелязана по столичните ротативки и машинки. Дори преди време е ударила джакпот от 20 хиляди лева, но предпочела да запази новината в тайна, тъй като не желае хората да разбират, че е пристрастена към машинките, разкрива „ШОУ“.

С печалбата Мира отишла на почивка в Турция, където компания й правел турски бизнесмен, с когото поддържа любовна авантюра. Тя обожавала южната ни съседка и според светски клюкари често се изявявала и като певица там, като хонорарът й далеч не бил малък.

Вече Мира спря с пеенето в България, но пък се е отдала на собствен бизнес, който според запознати е свързан със семейното й наследство, а именно- хотелиерство. Родителите има хотели, на който бившата фолк звезда се е посветила.