Това ли е причината за отсъствието на Алекс Сърчаджиева от дейли епизодите на ВИП Брадър, питат се почитателите й

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Алекс Сърчаджиева не вярва на ушите си при положение, че тя в момента е главата на семейството откъм доходи!

Между чаровниците Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева винаги е имало любов, разбирателство и рядко срещана цялост. Двамата се обичат и към днешна дата, но скандалите им ставали все по-чести.

Алекс Сърчаджиева се скъсва да работи, за да издържа семейството, а Ласкин я натиска за бебета
Оказва се, че Иван Ласкин толкова силно обичал и бил привързан към дъщеря си София, че за огромна изненада на Алекс Сърчаджиева, поискал още едно дете. Това разкриха близки до семейството им източници, също удивени от внезапното решение на актьора.

„Наистина е внезапно, защото Иван досега никога не беше повдигал темата за още деца. Той си има голямата дъщеря Люба от първия си брак, а сега и сладката София. Какво му стана от известно време обаче, постоянно говори на Алекс, че е време да забременее с второ“, разкриват източниците.

Тъкмо в това било и огромното разминавате в двойката, защото чаровната Алекс не искала и да чуе да зачева отново. Сърчаджиева не изключвала напълно възможността да има още едно дете, но го оставяла доста напред във времето. При все, че вече медицината е толкова напреднала, че жени раждат и на по 50 лазарника.

Иван Ласкин обаче се запънал като магаре на мост, тъй като не искал да бъде вече дъртак, когато третото му дете се появи на бял свят. Той смятал, че с Алекс имат достатъчно средства и възможности, за да се грижат, както за София, така и за малкото й братче или сестриче.

„Добре е София да израсне с друго дете. Така се научават да не бъдат егоисти, да делят всичко с другия. А и точно в този момент разликата в годините им ще е най-добрата възможна“, упорствал Ласкин.

За момента Алекс Сърчаджиева успява да удържи фронта, категорична, че тая няма да я бъде. Актрисата тъкмо постига успех след успех в театъра, а и работеше усилено във Вип Брадър 2017. На практика тя е тази, която изкарва основно парите в дома им.

Единственото, което ни кара да си мислим, че тя аут от дейли епизодите е това издайническо коремче- дали е бременна вече?!