Вижте булчинската рокля на Енджи Касабие на стойност 100 хиляди евро- такова творение се вижда веднъж в живота

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Дизайнерът на Дженифер Лопес стои зад уникалната булчинска рокля, с която Енджи Касабие се омъжи на бляскава церемония в столицата на Египет – Кайро, за носителя на титлата „Мистър Ливан“ Рабих ел Зейн.

Красивата ливанка каза „Да“ на любимия си в истински шедьовър с 4-метров шлейф и целия инкрустирани с няколко хиляди камъни „Сваровски“, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли. Нейната стойност е близо 100 хиляди евро.

На сватбата са присъствали певиците Хаифа, Мириам Фарес, както и модният дизайнер Надим Судаих, който работи с Бритни Спиърс, Дженифер Лопес и Марая Кери. Именно той е създателят на роклята на диетоложката на звездите.

„Съобразихме се изцяло с идеите и исканията на невероятната булка, но и ние дадохме от себе си с една идея в повече и мисля, че успяхме да сътворим едно много лично, красиво и уникално творение“, коментира Судаих. Дизайнерът на звездите от Холивуд и световната музикална сцена е родом от Ливан, но работи за топлидера в Кувейт „La Bourjoise“.

Съпругът на Енджи Касабие е първи подгласник на „Мистър Интернешънъл 2015“, „Мистър Ливан 2015“, както и успешен тв актьор и продуцент. Негово шоу за фитнес и здравословно хранене върви в ефира на тв гиганта „Джезира“. Рабих играе още и волейбол и дава консултации във фитнеса.

На сватбата присъствали само трима българи – гримьорът Кирил Чалъков, пиарът Наско Лазаров и стилистът Мартин Бонев.