Belady.bg

И Здравко от Биг Брадър ще става политик, но само вижте от коя партия- забрави за ГЕРБ и смени кардинално посоката

/
/
/
10 Views

И Здравко от Биг Брадър ще става политик, но само вижте от коя партия- забрави за ГЕРБ и смени кардинално посоката

 

Риалити шампионът Здравко Василев попълни декларация, че е независим и няма крими досие

Първият български победител в „Биг Брадър“ Здравко Василев е сред кандидатите за политици в новообявения политически проект на Слави Трифонов – разкрива „Уикенд“. Гларуса от Приморско призна, че вече е попълнил всички формуляри, изисквани от Дългия за бъдещото му влизане в политиката – отбелязва изданието.

Преди седмица Слави Трифонов оповести с отворено писмо до медиите, че организира кастинг за политици и призова всички българи, които се смятат за добри професионалисти в своята област, нямат крими досие и не са зависими от никого, да му изпратят подробна информация за себе си и данни за контакт.

Сред първите кандидати за политици в проекта на Слави Трифонов е Здравко Василев, който обаче отказа да уточни дали е получил обратна връзка с шоумена и дали е одобрен. Първият шампион в „Биг Брадър“ не за първи път се пробва в политиката. Преди време той бе сред кандидатите за кмет на Приморско, но не събра достатъчно гласове. Гларуса обаче бе основен фактор, който допринесе за свалянето на кмета феодал Митко Димитров. В серия от медийни изяви Здравко разкри куп бакии на Димитров, довели до свалянето му като градоначалник на китното морско градче – припомня изданието.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *