Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Коко Динев бързо прежали Емилия- вижте коя е новата му изгора, която замени фолк певицата

/
/
/
305 Views

Коко Динев бързо прежали Емилия- вижте коя е новата му изгора, която замени фолк певицата! След години на слухове и изневери, Коко и Емилия се разделиха окончателно.

Коко Динев бързо прежали Емилия, вкара в леглото си секси адвокатка

Коко Динев изживява бурна връзка с гореща адвокатка. Не е ясно тя ли е причина за раздялата му с Емилия. Но е ясно, че отношенията му с нея се задълбочават.

Според слуховете хазартния бос често е засичан в компанията на новата си. Тя била много привлекателна и сексапилна блондинка. Някъде около 35 годишна. Освен, че е юристка дамата била както му казват от сой. Изцяло била по вкуса на бизнесмена.

Двамата се познавали покрай разни дела от доста време. Правистката уреждала някои юридически проблеми на Динев. Говори се, че през нея минала продажбата на ресторанта на Коко. Който се намира в столичния кв. Лозенец. Купи го преди повече от година бащата на Жоро Бирмата, предават от електронното издание hotarena.net.

Точно тази адвокатка се занимавала и със случая когато преди пет години в кръчмата избухна самоделно взривно устройство. Така по край общите дела Динев и дамата си станали близки.

Явно, че вкусът на бизнесмена доста е еволюирал с времето. Затова се е залюбил с образована жена. Преди харесваше само фолк певици. От години се разправяха какви ли не легенди за чалгаджийките преминали през леглото му. Даже му бяха лепнали прякора „Осеменителя на фолк певици”.

Мълви се, че Емилия била наясно какви ги върши мъжа, от който има две деца. Затова решила да започне нов етап в живота си с друг човек. С който миналия месец бе на почивка в Дубай. Светските хроникьори пък разправят, че съвсем скоро заминала с него на почивка в Малдивте.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *