Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Belady.bg

Майката на Тото била гадже на Даниел Боримиров- вижте каква красавица е (снимка)

/
/
/
324 Views
Майката на Тото, който е един от фаворитите за победител във ВИП Брадър, има живот достоен за филмиране. Оказва се, че красивата блондинка Ани Дамянова преди години е била гадже на футболиста от Левски Даниел Боримиров, пише “Галерия”.

Двамата се запознават като ученици във Враца. Учили в една сграда, но в различни училища. Тя в езиковата гимназия, той в спортното училище. Заварката между тях обаче станала всредношколското общежитие във Враца. Ани идвала от родната Бяла Слатина, а той от Видин.Съучениците им разказват, че те изобщо не криели любовта си и често можели да бъдат засечени по градските сладкарници.

След като завършили училище през 1990 година обаче, животът ги разделил. Даниел е привлечен в Левски, но животът на Ани не е лесен.
След Даниел тя се влюбва в друг футболист – врачанина Венцислав, който играе в „Чавдар“ в родния й град. Плод на любовта им е Йонислав, или Тото, както е по-познат днес. Двамата обаче издържат заедно само 10 години и се развеждат.

Ани изпада в доста трудна ситуация- няма работа, едвам свързва двата края. Решава да тръгнеза столицата със сина си без да имам осигурен покрив и работа. В София отново среща ДаниелБоримиров. В столицата й потръгва. Успява да си купи жилище, започва да издава лъскаво списание за строителство. Мълвата говори, че финансова подкрепа й оказва Боримиров, без когото едва ли би могла да стъпи на крака.

Точно тогава Ани се влюбва в Георги Родригес – състоятелен полубъргарин с майка мексиканка. Двамата се женят и на бял свят се появява още един син, който днес е на 6 години. Бащата обаче започва да изневерява на съпругата си и бракът им приключва след 2 години. Днес 47-годишната Ани е сама, но е щастлива с двете момчета около себе си и удовлетворена от работата си в архитектурен сайт.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *