568465116596113

Вижте каква красавица е жената на Башар Рахал- надмина всички родни красавици по хубост…

Вижте каква красавица е жената на Башар Рахал- надмина всички родни красавици по хубост…През годините много жълти издания го свързваха с какви ли знайни и незнайни красавици, но законната му съпруга се оказа далеч по- красива.. Вижте

Голямата дъщеря на Башар Рахал – 15-годишната Клои, ще наруши семейната традиция да се занимава с изкуството. Тя е пристрастена към политиката и баща й се надява след десетина години да има връзки с американския парламент или дори в президенството

Щерката на актьора изненадала родителите си, когато била едва 11-годишна.

Вместо да чете детски книги, Клои започнала да изучава историята на Републиканската партия в Щатите, която издигна Доналд Тръмп за президент. Тийнейджърката не пропускала ключовите речи на местните политици и предпочита да слуша тях вместо нашумял рапър, пише „Галерия“.

След изявленията на управниците пък сядала да пише есета по изказаните теми, а учителите били във възторг от острия й ум.

Башар и съпругата му Калина записали амбициозното момиче в елтно училище в Лос Анджелис, в което директорът гонел всеки възпитаник, който показва лоши резултати. За щастие Клои е извънредно ученолюбива и заради постиженията си преди няколко години дори получава поздравително писмо от тогавашния президент на Съединените щати Барак Обама.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*