568465116596113

Знаете ли, че Виктория Бекъм има сестра, която крие от публичността- вижте тези снимки и ще разберете защо (снимки)

Знаете ли, че Виктория Бекъм има сестра, която крие от публичността- вижте тези снимки и ще разберете защо (снимки)

Луис Адамс също както и Виктория Бекъм се занимава с мода и има бутик. Въпреки това, това никога няма да видите как позира със сестра си. Защо? След тези снимки ще ви стане кристално ясно.

39-годишната Луиз Адамс е напълно различна от нейната известна сестра Виктория.

Именно тя е олицетворение на типичната англичанка. Не се притеснява за блясъка и фантастичните шоута и купони, а за разлика от сестра си, дрехите, които проектира Луиз са достъпни за широките народни маси, пише „Daily Mail“.

Луис Адамс била омъжена за английски бизнесмен, който използвал фамилията на Бекъм за привличане на бизнес партньори. Бракът – очаквано – приключил, а Луис била отчаяна заради това. Говори се, че в тези тежки моменти от живота си, сестра ѝ Виктория, ѝ давала голяма подкрепа.

Луис и Виктория Бекъм (41) имат само едно общо нещо: модата. Но за разлика от известната Пош, Луис има спокоен стил и никога не ѝ е било важно,както Виктория обича да впечатлява хората с тялото си и високите токчета.

Може би точно това е причината, поради която Луис живее в сянката на нейната славна сестра и може би затова Виктория никога не я показва публично.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*