Брендо женен за съпругата си едва 5 месеца- вижте чия дъщеря е Моника и как живее и до днес след брак, просъществувал едва няколко месеца

belady

ЛАЙФСТАЙЛ

Мафиотският бос Евелин Банев – Брендо засенчва дори родните чалга звезди по краткостта на брака си. Маститият трафикант на дрога е бил женен за любимата си Моника Добринова едва 5 месеца, става ясно от документацията, приложена към съдебния процес за пране на пари срещу Банев и семейството му.

Брендо се жени за Моника, голямата дъщеря на модния бос и виден столичен реститут Александър Добринов – Сашо Бицианито в края на март 1996 г., когато е на 31 години. На пищната сватба на бъдещия крал на кокаина кумува друг знаков контрабандист – Пепи Амигоса, който лежа 6 години в затвора за пране на близо 100 милиона лева. На венчавката присъстват почти всички босове на мафията, твърдят паметливи свидетели на родния ъндърграунд, пише „Уикенд“.

Сред най-щедрите дарители на младото семейство бил босът на СИК Младен Михалев – Маджо,сватбата уважили с присъствието си още братя Маргини, Димата Руснака, Фатик, братята Любен и Георги Пехливанови и тарторът на ВИС-2 Георги Илиев.

Брачният живот на Брендови обаче продължава твърде кратко – през септември 1996, след само 5 месеца съжителство, Евелин и Моника се  развеждат по взаимно съгласие.

Днес криминалистите са категорични, че раздялата между Брендо и съпругата му е била фиктивна, тъй като 6 години след развода Моника ражда Лара Банева. 11-годишната щерка на Брендо нашумя по зловещ начин, след като през пролетта на 2013 г. бе отвлечена от терористи и държана в плен почти 2 месеца, преди да бъде върната на семейството си след платен откуп от 550 000 евро.

Очевидно Брендо е искал да защити семейството си от посегателства, тъй като малко сред като се жени за Моника стартира голямата му дейност като контрабандист – първо като подставено лице на Доктора и Амигоса, а след това и като самостоятелен гангстерски авторитет”, тълкуват в ъндърграунда скоротечния развод на тополовградския разбойник.

Въпреки, че формално е бил женен за Моника едва 5 месеца, Евелин Банев е подсигурил фамилията си с купища пари и имоти. Днес недвижимо имущество на Брендови за над 20 милиона лева е подставено под запор, но е публична тайна, че семейният клан контролира десетки хотели и бизнес сгради в цяла България чрез офшорни фирми и подставени лица.