Belady.bg

Спомняте ли си Искра Фидосова от кабинета “Борисов”- вижте как живее днес и как я глези мъжът й

/
/
/
32 Views

Спомняте ли си Искра Фидосова от кабинета “Борисов”- вижте как живее днес и как я глези мъжът й

Искра Фидосова си има мъж за чудо и приказ, гледа я като истинска кралица и не спира да я глезоти

Е, отдавна вече Фидосова не се позвизава в народното събрание, а се върна да живее в родната си Монтана. Само че не бързайте да злорадствате и да размахвате пръст, защото там тя живее като кралица. За което основен принос има съпругът й – бившият сръбски футболист Томислав Живкович.

Очевидно всички приказки за раздялата на Искра Фидосова и Томислав Живкович се оказаха измислица. Двамата не само са заедно, но той буквално й козирува. И изпълнява всяко нейно желание и каприз.

Любовта на Томислав към Фодосова била толкова голяма, че той ежедневно й поднасял сготвени от него ястия и й носел прясно изцедени сокчета на работното място. Искра е нотариус в Монтана, а заведението им с Томислав е в непосредствена близост с кантората й.

„Мъж мечта си е намерила. Всяка сутрин, докато тя още се излежава, той става и отива да отвори заведението. Помита, почиства и привежда всичко в изряден вид. А после пък започва да работи и паралелно държи връзка с нея. Пазарува, носи й десерти или сокове. Абе, истинско съкровище е“, разкриват близки до семейството източници.

Двамата имат един син Франсоа, който е студент и си избра да следва в стол