568465116596113

Вижте кой нашумял актьор от култов турски сериал се мести да живее в България-никога не се е женил, няма и деца

Вижте кой нашумял актьор от култов турски сериал се мести да живее в България- никога не се е женил-няма нито съпруга, нито деца…

Али Ръза , станал известен у нас с турската драма „ Листопад ”, има намерение да се засели в родината ни. Звездата дава половин милион за имението си и лятото се мести окончателно тук.

Тази новина пощури почитателките на култовия герой.

Звездата на турското кино Халил Ергюн , изиграл Али Ръза в сагата, купи парцел за къща в Девин . 69-годишният актьор искал да избяга от шумотевицата на големия Истанбул и да го замени с тишината, и спокойствието на Родопите .

Актьорът контактува вече с български брокери. Те усилено подготвяли документите по закупуване на имота. В момента кипи усилена работа по строежа. Плановете на екранния Али Ръза били да дойде у нас още през лятото.

Звездата от „Листопад” е собственик на огромно имение в турската Ривиера. Той обяви публично, че повече няма да участва в телевизионни сериали и се пенсионира. Въпреки богатата му кариера като актьор, една от най-знаковите му роли си остава тази на бащата в Листопад”.

Там бе глава на семейство, което въпреки напъните, се разпада. След края на снимките на поредицата обаче кариерата на Халил Ергюн зацикли. Той вече не получавал толкова апетитни предложения.

Навивал се да участва и във второстепенни роли, но нагли продуценти го прецакали и не му платили договореното. В театрални роли също не искал да играе. Защото получавал все повече болежки, с напредване на възрастта. А най-големият му дерт бил високото кръвно налягане.

Затова взел решение да дойде у нас. Защото чистият въздух, тишината и спокойствието на планината се надявал да повлияе благотворно на здравето му. Особено горди били жителите от Девин, тъй като той избрал техния град за дестинация за живеене.

На всичкото отгоре Али Ръза бил супер богат ерген. Той кътал над двадесет милиона в различни банки по света. Които харчел единствено за закупуване на апетитни имоти. Затова бабите още от сега точели зъби по богатия Халил Ергюн. Който никога не се е женил, нито има наследници.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*