568465116596113

Вижте в какъв луксозен палат живее Графа със семейството си- оценен над 1 милион лева

Графа и семейството му живеят в истински палат сред невиждан лукс!

В истински палат сред невиждан лукс живее Влади Ампов – Графа, заедно със семейството си. Къщата, която се намира в столичния квартал „Павлово“, е оценена на повече от един милион лева. В които, разбира се, влиза и тузарското обзавеждане на имота.

Графа и семейството му живеят в истински палат, чиято цена задминава един милион лева. Наистина голям разкош е

Самата къща е на два етажа като се простира върху 400 квадратни метра площ. Тя разполага с огромен двор, за който ежедневно се грижат градинари. А съпругата на Графа Мария си има две прислужници, които не само поддържат чистотата в дома, но и готвят.

Влади Ампов и семейството му се нанесли в разкошния палат преди няколко месеца. Дотогава обитаваха наследствения му апартамент от родителите. С двете си деца обаче и стремежа към спокоен и уединен живот, те решили, че това е тяхното място.

Къщата е обзаведена по последен писък на модата като в нея се намира и студиото на Графа. На първия етаж са разположени огромен хол с уютна и добре обзаведена кухня, зад които се шири фитнес салон.

Вътре в него можеш да се шашнеш от разнообразието на спортни уреди – кой от кой по-маркови и скъпи. А на втория етаж са спалните – огромни и красиви, плюс двата отделни санитарни възела. Детските стаи също се намират на втория етаж, за да може хлапетата да са на ръка разстояние от мама и тате.

„Графа и Мария вложиха много творчество и дух в тази къща и тя наистина е чудесна. На двора направиха голяма беседка с барбекю, където през лятото да може спокойно да се събират с приятели. При все, че Графа работи с толкова много хора, гостите в дома им никак не са нещо рядко срещано“, коментират източниците.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*