568465116596113

Зейнеб бяга от България заради кариера-вижте какво е замислила репортерката на Гала

Зейнеб бяга от България заради кариера-вижте какво е замислила репортерката на Гала
Зейнеб Маджурова определено не се свърта на едно място.

Туркинята пътешества по целия свят, но голямата й мечта е да заживее зад граница. От няколко месеца тази идея е все по-близо до водещата, която се замисля как да се премести за постоянно в Лондон.

В британската столица Зизу така и не е решила с какво точно да се занимава. Привлича я идеята да практикува езика и да се обучава на различни курсове, за да усъвършенства уменията си пред камерата. С това нямало да вади пари, но за кратко подобна идея не й пречела. Имала спестявания, с които да покрие нуждите си, а и семейството било готово да я подкрепи в името на бъдещото й развитие.

Зейнеб Маджурова никога не е криела, че най-голямото й желание е да пробие в телевизията със свое собствено шоу. Близостта й с Гала и доверието, което тя многократно й гласува, за да я замества, само налива още масло в страстта й да се изявява пред камерите. През всички тези години туркинята се опитвала да покаже, че има свои собствен неповторим стил, но предложения, които да й позволят да го развива, липсвали. За това все си задавала въпроса какво й липсва, за да може с право да се мери с конкурентките си.

Изглежда от няколко месеца Зизу е видяла, че няма как да се размине без някое обучение и сега все повече се оглежда за възможността да замине за дълго зад граница. Спряла се на няколко колежа в Лондон, заради голямата си любов към града, културните му забележителности и не на последно място – гаджето си Стоян, с когото са заедно вече три години.

Младият мъж е една от причините Маджурова да иска още повече да стегне куфарите и да замине зад граница. Той  е възпитаник на британско бизнес училище и по подобие на репортерката обожава столицата на Обединеното кралство. В Лондон Стоян имал десетки приятели, които много му липсвали. За това когато преди време се прибра в София, за да помага в бизнеса на родителите си и се запозна със Зизу, му се наложило да вземе тежкото решение да изостави живота си, заради любовта.

За щастие, съвсем скоро може плановете на живота на двамата влюбени отново да се променят.Репортерката обмисляла сериозно идеята да се премести във Великобритания, където и без това вече успявала да изкара почти по шест месеца годишно. С малко повече планиране дори нямало да се наложи да се лиши от мястото си в „На кафе”, защото можела да записва репортажи от Лондон, точно както някои други свои колежки.

„Със сигурност тази идея й се върти в главата отдавна, особено след като вече толкова време не се случва нищо ново в кариерата й. Зизу смята, че не бива повече да си губи времето, като работи като обикновена репортерка”, издават желанията на туркинята запознати, предават от Уикенд.

 

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*