Belady.bg

Вижте по-голямата сестра на скандалната Сузанита- красива, умна и смела-вижте какво каза за поведението на певицата

/
/
/
39 Views

Сузанита крие по-голяма сестра, която я слага в малкия си джоб!

Докато цяла България говори за Сузанита, по-голямата и по-красива сестра на тийнейджърката продължава да живее извън медиите и светския шум. 14-годишната Сузи явно се е устремила към бляскава кариера, белязана от куп скандали. А кака й Александра на неин фон блесна с красота и ум.

Орхан Мурад се скъса да обикаля по медиите и да се чуди как да защитава честта на малката си дъщеря Сузанита. Както стана ясно, майка й Шенай също не спира да я подстрекава да бъде разголена и провокативна. Но една друга красавица в семейството иска тотално да се разграничи от скандалите, които забърка малката Сузи, не без подкрепата на родителите си.

Не без рамото на сестра си! Александра Кузева е по-голямата сестра, по-красивата и по-зрялата. Снимките, които публикува в социалните мрежи, събирах стотици лайкове и природните й дадености са неоспоримото й предимство не само пред Сузанита. Алекс живее и учи в Лондон мениджмънт на музикалната индустрия и събитията.

Въпреки че не е успяла съвсем да се откъсне от попрището на известния си татко, красавицата иска тотално да се дистанцира от изцепките на по-малката си сестра. Тя приема поведението й за напълно неприемливо и очевидно изповядва много по-различни ценности от нея.

Александра реши да изкаже своето мнение за сестра си

и целия шум, който се вдигна покрай нея, във фейсбук. Тя е категорична, че проектът на Сузанита не е семейно решение, а 14-годишната Сузи трябва сама да отговаря за постъпките си.

„Орхан Мурад е човек, който държи на честта си. Той няма да направи никога нещо подобно. За жалост в България на почит е скандала и Сузи се подведе. Тя е едно объркано дете и не ми харесва това, което прави. Но щом сама е решила да се изявява медийно, ще си носи и сама отговорността и последиците. Песента й няма да я обсъждам. Аз съм много против пошлостта“, написа Кузева в социалната мрежа.

Според нея, голяма част от феновете на баща й Орхан са се оказали продажни. Както до скоро са му били луди фенове, сега всички се питат защо не е възпитал правилно дъщеря си. Мурад е избрал феновете си пред семейството и дълго е отсъствал от най-близките си, за да ги радва. А сега повечето са го предали в първия удобен момент, разсъждава зрялата кака.

„Моля да престанат всички да петнят името му. Този човек ви е дал част от душата си с творчеството си. А вие като типични българи неблагодарници тъпчете всичко стойностно“, добавя гневна Александра. Тя е категорична, че Сузанита трябва сама да си носи кръста, а не да петни името и на всичките си роднини, пише glas.bg.

Сестрата на Сузанита я бие по всички параграфи

Освен с критика към всички хейтъри и към сестра си, госпожица Кузева видимо привлича с визията си. Само че за нея това не е най-важното. Тя не изгаря от желание да бъде в устата на всички и не ламти за бърза слава. Александра е обвързана и видимо доволна от живота си. А Сузанита каквото сама си е направила, друг не може да й го направи!

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *