Belady.bg

Мария Игнатова се опитва да си върне Петко Димитров- съпругата му Яна не може да повярва

/
/
/
79 Views

Мария Игнатова подозрително се увърта около Петко Димитров

След раздялата с Димитър Рачков хубавата Мария започнала все по-често да търси бащата на сина си Виктор. Знаем, че преди да се ожени за танцьорката Яна Акимова, Петко Димитров изживя голяма любов с Мария, която го дари с първото му дете.

На пръв поглед обажданията на Игнатова винаги били свързани със сина им, разкриха близки до чаровницата. Из светските среди на столицата обаче се шушука, че Марчето не пропускала да използва чара си и да се държи все по-освободено и фриволно с Димитров.

„Първоначално Яна приемаше това за нормално. Тя не се цупеше, когато Мария се обади или отиде в дома им с Виктор. Напоследък обаче на няколко пъти е ставала свидетел как, докато тя е извън стаята, Мария започва да се смее и да чурулика като птиченце на рамото на Петко. А женските хитрини са й до болка познати“, коментират източниците.

Яна Димитрова започнала да се чуди дали след краха на връзката й с Рачков, Мария Игнатова не иска отново да се добере до Петко Димитров и да си го върне. И въпреки че самият той не показвал никакви по-специални чувства към Мария, жена му искала да я държи далеч от него и дома им.

Всъщност на Игнатова май й е време да си намери някой свободен и сериозен мъж, който да я кротне. Защото за малко не успя да развали и брака на Енчо Керязов, с когото я спипаха да палува през зимата. Докато още се водеше обвързана с Рачков.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *