Belady.bg

Мария се преобрази и заби тайнствен лекар- вижте какво накара певицата да смени тотално имиджа

/
/
/
44 Views

Мария се преобрази и заби тайнствен лекар- вижте какво накара певицата да смени тотално имиджа

 

Мистериозният лекар е от Македония, но от години живее и работи в Пловдив. Стилът му е толкова авангарден, че често е търсен за мнение от светски личности и засичан в тяхна компания. Това възбуди интереса на Мария и тя веднага му се метна на врата. Двамата показаха изключителна близост, без да се притесняват от хората около тях.

Забежката им е запечатана във видео. На него се вижда как палавият лекар е хванал през кръста Отварачката, преди да й лепне страстна целувка, на която тя отговаря с охота. Чупките в ханша и приятната компания, карат Мария да не маха усмивката от лицето си и да свали всичките си задръжки.

Наскоро певачката бе поразена от новината, че бившата й изгора съвсем я е изтрил от сърцето си. Малко след бурната им раздяла той преотстъпи трона й на плеймейтката Светлана Василева. Двамата не спират да показват колко са влюбени, като последната бомба, която хвърлиха е, че стягат сватба. Връзката им започна в разгара на лятото, като малко след това русокосият модел заживя в тузарското имение на Гущеров в столичният квартал “Бояна”.

В отговор на любовните им излияния Мария смени тотално визията си, като мина в отбора на блондинките. Няма как да не отбележим, че новият й външен вид изключително много наподобява този на заместничката й Светлана. Прическите им си приличат не само по русите нюанси, но и по формата.

Преди 3 години Гущеров отчаяно искаше жената до него да е блондинка. Тогава певицата склони и боядиса косата си руса. Няколко месеца по-късно непокорното миньонче върна старата си визия.

Миналата седмица Мария отново я хванаха лудите и реши да покаже на бившия си мъж, че никой не може да й стъпи на малкия пръст. Тя винаги е била много обрана в коментарите си по повод брака им с Гущеров, но действията й са достатъчно красноречиви. Дали за да провокира, или защото смята, че тази визия е ключът към успеха в любовният й живот, знае само тя. Факт е обаче, че след раздялата си с Християн фолкаджийката не спира да обикаля по нощни клубове и да живее като за последно. Променената й визия е само част от новия й живот. Казват, че след цветовете, идва ред и на мъжете, а Отварачката потвърждава с пълна сила тази максима.

Facebook Comments
loading...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *