568465116596113

Митьо Очите в блестяща форма тръгна по кръчми, но само вижте с кой (снимка)

Митьо Очите в блестяща форма тръгна по кръчми, но само вижте с кой (снимка)

Интересна снимка, на която Митьо Очите се снима спокойно  по време на купон в кръчма. На снимката се вижда, че Очите се намира в доста добро здраве и е възвърнал в голяма част формата си от преди инцидента в ресторант “Фор Ю” в Слънчев бряг.

Както е известно, през 2016-а хората на Митьо Очите се сблъскаха с аверите на Божидар Кузманов – Божо Кравата и се стигна до престрелка, в която Очите бе гръмнат с 6 куршува, а гардът му Александър Алексиев застрелян на място.

От известно време Очите доста спокойно се появява на обществени места. Преди малко повече от месец на гости, според наша информация, му е пристигнал авер от Острова. Става въпрос за албанеца Детар, който държи верига ресторанти там. Според запознати самият Детар е обект на наблюдение от страна на полицията на Острова. Той имал много силни контакти сред голяма част от мюсюлманите на острова, което го е вкарало сред “оперативно интересните” лица в британската столица.

Според наша информация визитата на албанеца не останала незабелязана и от родните власти, които следели посещенията му у нас. Все още не е ясно обаче какво Детар е правил в България през останалите няколко дни, защото той не е бил на българска територия само един ден.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*