568465116596113

Тя е българска изпълнителка с изключително провокативно поведение- познахте ли я

Тя е българска изпълнителка с изключително провокативно поведение- познахте ли я?! Сигурни сме, че дори и за миг не сте се сетили коя е тази нежна дама на снимката…

Лейди Би не се появява често в медийното пространство, но когато го прави успява да привлече вниманието. Скандалната изпълнителка, която не е се притеснява да се появява топлес на участията си изведнъж изненада феновете си с тази снимка, на която е почти неузнаваема.

Без грим Бойка Щерева, както е истинското й име е съвсем естествена и нежна. Трябва малко време, за да може човек да открие прилика между това лице и лицето от сцената със силен сценичен грим.

Преди време певицата сподели, че в личния си живот е коренно различна, от това, което хората виждат по време на изявите й.

„Винаги са ми харесвали атрактивните изпълнители и съм взимала пример от такива артисти –Майкъл ДжексънДжанет Джаксън и т.н. Трябва да има атракция и провокация в поведението. Който както иска да го приема. В нормалния живот съм по-задръстена. Много съм различна, не се глася толкова. Почивам си от този образ на Лейди Би. В много случаи дори не ме разпознават, което е добре за мен, защото свободата е ценно нещо. Замисляла съм се колко е тежко на звезди като Мадона и Бионсе например. Това е толкова тежка корона, не можеш да се отпуснеш и да се разходиш като обикновен човек. В самото начало, когато стартирах и бях от първите бунтарки, ме разпознаваха. И колкото и хубаво и приятно да беше, в същото време тежеше. В много случаи съм се депресирала от цялото това внимание и да не можеш да се отпуснеш, ужасно е. Добре е да си един на сцената и друг в живота, да можеш да си почиваш от цялото това нещо“.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*