568465116596113

Лили Иванова и шефа на бенда й в тайна афера, гласят светските слухове- примата го включила и в завещанието си

Младият музикант вече 4 години е шеф на бенда, с който най-голямата ни звезда работи, и тя не се притеснява да му показва открито своите симпатии. Заслужено или не, той се ползва с огромни привилегии в сравнение с колегите си, а доказателство за това е фактът, че повечето нови парчета на Лили са писани именно за него, пише “Уикенд”.

Освен работата с нея той има и собствени музикални проекти, които обаче са доста скромни като популярност, а вероятно и като доходност. За сметка на това парчетата на Лили хранят и него, тъй като музикантът е женен и има дете на годинка. Ачо влиза в бенда на Лили, след като тя уволнява бившия си китарист Бисер Иванов, за когото се твърди, че бил неин любовник, макар че самият той поддържа версията, че никога не е спал с примата. Според клюката тя решила да се отърве от него, защото ревнувала от официалната му половинка – младата певица Нора Караиванова. Именно тогава открила Дюлгеров, който е виртуозен китарист и цигулар, и го поканила да влезе в групата й. Нормално за млад музикант, той решил да се възползва от шанса и много бързо направил шеметна кариера като шеф на групата и автор на почти всички песни в новите албуми на българската певица.

Случаен ли е този главоломен и светкавичен успех? Още преди 2 години Ицо Петрофф обяви, че връзката между Ангел Дюлгеров и Лили не е само професионално, но и платонична. Според него китаристът е най-голямата любов в живота на Лили. Той дори твърди, че певицата го е включила, като основен наследник в завещанието си. Дали това е вярно, няма как да сме сигурни, особено предвид факта, че музикантът се сгодява през 2014 години между два лъча на турне на Лили, в което участва, а към днешна дата има и дете. Все пак на заключителния концерт от тазгодишното турне в зала 1 на НДК самата Лили даде да се разбере, че изпитва особени симпатии към музиканта.

Facebook Comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*