568465116596113

Вижте само дома на Мира Добрева- Жоро Торнев й осигурява лукс и комфорт навсякъде

Жоро Торнев и Мира Добрева живеят по патриархален модел: Той командва и носи големите пари, тя получава, което иска

Жоро Торнев и Мира Добрев живеят много интересно – в модерен дом, но по патриархален порядък!

 

Мира Добрева не си криви душата – мъжът е главата на малкото им семейство. Прави си, каквото иска и тя не може да го контролира с ултиматуми. Жоро Торнев обаче си е намерил майстора. Хубавата родопчанка търпи чепатия му характер, но получава това, което иска – красив живот в…червено!

Телевизионерката обожава цвета на страстта – в червилото, дрехите, дори и студиото. Не е изненада, че е решила и апартамента си в модерен интериор в контраст – бяло, черно и наситено червено.

Красавицата обича лукса и не се срамува от това. Напоследък експериментира с лагеруване дори на палатка, но това не значи, че се лишава от материалните благинки. Честна е – „Обичам скъпото и качественото, защото си личат!”

Тя, Жоро Торнев и деца живеят в апартамент, който е част от затворен комплекс в „Драгалевци”. Това не я опази от крадци и преди известно време се оплака от наглеците в социалните мрежи. Беше крайно възмутена от нахлуването в личното си пространство, но беше спокойна от едно – най-ценното не могат да й го отнемат!

Част от него е един симпатичен, много консервативен и доста своенравен мъж. Той брани мястото си на властелин у дома, но и не бяга от отговорността за него. Когато на семейството са нужни пари, ги вади – независимо дали тя одобрява начина.

Последното крайно решение на режисьора беше да влезе във ВИП Брадър . Мира повишила глас, заплашила го, но Жоро Торнев бил непоколебим. В крайна сметка обаче нещата им се получават като във всички традиционни семейства – той удря с ръка по масата, но тя намира начин деликатно да постигне своето!

Facebook Comments

loading...
Next: Ето това е любимата звезда на България за 2017- наистина най-достойните двама останаха до финал-вижте кой победи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*