568465116596113

Вижте в какъв лукс живее дизайнерката Мегз- не е за вярване, че може да си го позволи едно 27-годишно момиче

Проблемите с паркирането и по-голямата сигурност и удобство всъщност били само начин Мегз да хвърли прах в очите на хората защо живее на хотел. След малка проверка се оказа, че в същия луксозен хотелски комплекс има апартамент и не кой да е, а самият Демир Доган. С това той щял да стане официално съсед на амбициозното миньонче и двамата да си живеят необезпокоявано.

Мегз отдавна искала да заживее с Демир, но нямало как, защото всеки щял да разбере за връзката им. В стария апартамент, който също бил плащан от Демир, вече не било удобно да се виждат, тъй като имало много съседи и всички вече познавали колите и охраната на Демир. Затова Каканашева измислила този план с жилищата в една сграда, само през няколко стаи и най-после успяла да върже любимия си. Т ова обяснява откъде Мегз може да си позволи да живее в такъв лукс.


За никого не е тайна, че единственият син на Доган прави всичко за младата бизнес дама. Негови приятели коментирали, че не могат да го познаят и че ходи като облъчен от красивото миньонче. Спрял да излиза и много отслабнал, Мегз изпивала не само парите но и цялата му енергия.

Facebook Comments

loading...
Next: Спомняте ли си фолк фурията Теодора- вижте в какъв палат се шири в Щатите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*